[Hallyucon 2017 Activity] Lotus Lantern Workshop

lotus lantern

ENGLISH 

Have you ever seen pictures of Korea’s lantern festival? Or visited the temples around Buddha’s birthday? Around that time, you can find lanterns everywhere! Especially Lotus Lanterns are seen a lot because of their special meaning. “Even in bad circumstances, something good can grow out of it”, just like a lotus that grows in mud.

Ever wanted to make one yourself and remind yourself of this? Join the Lotus Lantern workshop at Hallyucon. It will be held a couple of times during the day and a volunteer will be standing by when you struggle. But we assure you it’s very easy to make! And afterwards you can of course bring it home with you. 🙂

Room: Foyer
Time: TBA

NEDERLANDS

Heb je ooit foto’s gezien van een Koreaans lantaarnfestival? Of heb je toevallig de tempels bezocht rond de tijd van Buddha’s verjaardag? Rond die tijd zul je namelijk overal lantaarns vinden! Vooral de lotus lantaarns zullen er in overvloed zijn door hun speciale betekenis. “Zelfs in de slechtste omstandigheden, kan er iets goeds uit komen.” Een lotus groeit namelijk in modder!

Heb je dus ooit zelf zo’n lotus lantaarn willen maken om jezelf aan deze wijsheid te herinneren? Ga dan naar Lotus Lantern workshop die meerdere keren wordt gegeven op Hallyucon. Een vrijwilliger zal altijd in de buurt zijn als je een vraag hebt. Maar het is eigenlijk heel makkelijk te maken! Na afloop mag je je prachtige nieuwe lantaarn mee naar huis nemen. 🙂

Ruimte: Foyer
Tijd: Wordt nog aangekondigd.