[Hallyucon 2017 Activity] Ani-Nation’s Hanbok Photobooth

Ani-Nation Hanbok Photobooth

ENGLISH

Ever wanted to go to Korea, wear a hanbok and walk around the Hanok village or strolling along the Cheonggyecheon stream? Well we can’t bring you to Korea, but Ani-Nation CAN give you the opportunity to wear a beautiful Hanbok and get your picture taken for absolutely free.

Of course, you can take your own selca while you’re at it. 😉

Room: Foyer
Time: 11:00 – 20:30

 

NEDERLANDS

Al wel eens naar Korea willen gaan, een hanbok dragen en rondlopen in Hanok Village of een wandeling langs Cheonggyecheon beek maken? We kunnen je dan misschien niet naar Korea brengen, maar Ani-Nation kan je zeker wel de kans geven om een prachtige Hanbok te dragen en gratis een foto van je te maken.

Natuurlijk kun je ook je eigen selca maken als je toch bezig bent. 😉

Ruimte: Foyer
Tijd: 11:00 – 20:30