[Hallyucon 2017 Activity] 2X Speed Dance

2x speed dance

ENGLISH

Have you watched Weekly Idol? Have you roared with laughter just because of the dance challenges: particularly the 2x speed dance challenge? We certainly have! (But with amazement in our eyes, because it IS impressive!) However, we know there are a lot of you who love dancing and we believe that you can do this as well!

Do you have what it takes? Let’s find out! Join the 2X Speed Dance challenge at Hallyucon 2017 and maybe you’ll outlast everyone else.

Room: Jupiter
Time: 15:30 – 16:30

NEDERLANDS

Heb je Weekly Idol wel eens gekeken? Heb je je slap gelachen door de verschillende dansuitdagingen; vooral de 2x speed dance uitdaging? Wij in ieder geval wel! (Maar met bewondering in onze ogen, want het IS indrukwekkend!) Echter weten wij dat veel van jullie van dansen houden en we zijn ervan overtuigd dat jullie dit ook kunnen!

Heb jij datgene wat nodig is? Er is maar één manier om daar achter te komen… Doe mee in de 2X Speed Dance uitdaging op Hallyucon 2017 en misschien sta jij daar als laatste die nog over is!

Ruimte: Jupiter
Tijd: 15:30 – 16:30