[Hallyucon Activity] UKMS Running Man

 

ukms
ENGLISH (scroll naar beneden voor Nederlands)

Hi everyone, UKMS here! UKMS stands for Utrecht K-Pop Meet Squad, we organize K-pop Meetings in Utrecht. The first one was in August and it was a big success. And now we have even more fun news! UKMS will be at Hallyucon with Runnin Man Mini Games! You can play several mini games that are also played in the variety show Running Man. Think of “rock, paper, scissors”, “stand up”, and “Chicken Fight”. Even a K-pop edition of Werewolves of Miller’s Hollow. And more! UKMS hopes to see many of you at our activity. We are very excited and we hope you are as well.
Check our facebook page as well: UKMS!

Room: Neptune
Time: 10:00 – 11:30

DUTCH

Hai iedereen UKMS hier! UKMS staat voor Utrecht K-Pop Meet Squad. UKMS is een organisatie die K-pop meetings in Utrecht organiseert. De eerste is geweest in Augustus en was een groot succes. En nu hebben we leuk nieuws! UKMS staat op Hallyucon met running man minigames. Bij ons kan je verschillende minigames doen die in de show Running Man worden gespeeld. Denk hierbij aan steen papier schaar, stand-up, chicken fight en weerwolven van wakkerdam K-Pop editie en nog meer.UKMS hoopt velen van jullie te zien bij onze minigames! Wij hebben er erg veel zin in en we hopen jullie ook.
Check vooral ook onze facebook pagina: UKMS!

Zaal: Neptunus
Tijd: 10:00 – 11:30